English.


Sétahajózás a Tiszán és a Bodrogon. Kattintson a képre!

Sétahajózás a Tiszán és a Bodrogon. Kattintson a képre!

Sétahajózás a Tiszán és a Bodrogon. Kattintson a képre!

Sétahajózás a Tiszán és a Bodrogon. Kattintson a képre!

Hajózás a Tiszán és a Bodrogon

Az ÉKÖVÍZIG Tokaji Hajózási Szolgálata idén is szeretettel várja mindazokat, akik egy kellemes hajókirándulással szeretnék eltölteni szabadidejüket Észak-Magyarország legszebb folyóin: a Tiszán és a Bodrogon. A Hullám II. és a Gyöngyös sétahajók 30- illetve 70 fős rendezvények, hajókirándulások, üzleti megbeszélések és a szalonrészben a hozzájuk kapcsolódó svédasztalos állófogadások lebonyolítására alkalmasak.

A hajókirándulások alkalmával megcsodálhatják a Tisza-, illetve a Bodrog érintetlen szépségeit.

Járataink megrendelőinkkel előzetesen leegyeztetett időpontokban indulnak. Az egyórás kirándulás alkalmával Tokaj várost- és környékét lehet a vízről megcsodálni és felfedezhetik a Bodrog rejtett értékeit. Hosszabb kirándulások alkalmával, akár Sárospatakig is föl lehet hajózni, innen rövid sétával megtekinthető a történelmi belváros és a Sárospataki vár.

A Tiszán szervezett hosszabb hajóutak alkalmával, pedig a folyó természeti látnivalói mellett Észak-Magyarország legnagyobb vízi létesítményét a Tiszalöki Vízlépcsőt és a szomszédos arborétumban található Tisza Szabályozás Emlékművét is megtekinthetik kedves utasaink.

Sétahajóinkkal egyedi kirándulási útvonalak, egész napos hajókirándulások is tervezhetők május 1. és október 31. között.

Fakultatív programként választható:


Szálláslehetőség Tokajban, vagy Sárospatakon - két-, három-, négyágyas zuhanyzós szobákban.

Amennyiben ajánlatunk fölkeltette érdeklődését, úgy készséggel állunk rendelkezésére!

Elérhetőségeink:

3910 Tokaj, Széchenyi sétány 2.
Telefon / fax: (47)352-024

E-mail: hajozas@emvizig.hu